07 Ιανουαρίου 2020
Πλατφόρμα διαχείρισης πελατολογίου, κοστολόγησης προϊόντων με αυτόματη ενημέρωση τιμοκαταλόγων και παραγωγής οικονομικών προσφορών για προϊόντα πυροπροστασίας κτηρίων.
Πλατφόρμα διαχείρισης πελατολογίου, κοστολόγησης προϊόντων με αυτόματη ενημέρωση τιμοκαταλόγων και παραγωγής οικονομικών προσφορών για προϊόντα πυροπροστασίας κτηρίων.
Κοστολόγηση, Οικονομικές Προτάσεις, CRM

Πλατφόρμα διαχείρισης πελατολογίου, κοστολόγησης προϊόντων με αυτόματη ενημέρωση τιμοκαταλόγων και παραγωγής οικονομικών προσφορών για προϊόντα πυροπροστασίας κτηρίων.

Κατηγορία

Cloud Application

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Desktop & Mobile Compatible

Υλοποίηση

Ένα εξελιγμένο cloud application συμβατό με διάφορες συσκευές, με τεχνικές δυνατότητες υπολογισμού κόστους παραγωγής.

Σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και εγκαταστάθηκε για να επιτρέπει την παραγωγή στιγμιαίων και μοναδικών προσφορών για κάθε πελάτη με μεγάλη ακρίβεια.

Επιπρόσθετη λειτουργία αποτελεί η δημιουργία αναφορών για το Τμήμα Παραγωγής για τη μεταφορά των εγκεκριμένων και αποδεκτών τιμών σε παραγγελίες πωλήσεων για προγραμματισμό και κατασκευή προϊόντων.

Αυτές οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά αύξησαν ριζικά τον αριθμό των νέων πελατών, αύξησαν τον όγκο των παραγόμενων οικονομικών προτάσεων και τη μετατροπή των προσφορών σε παραγγελίες πώλησης.

Προκλήσεις

Η λύση που εντοπίστηκε ήταν ότι η εταιρεία έπρεπε να υιοθετήσει ένα Cloud σύστημα πολλαπλών συσκευών για την άμεση παραγωγή προσφορών για τις παραγγελίες των πελατών. Η βασική πρόκληση για τη δημιουργία αυτής της λύσης οφείλεται στο περίπλοκο σύστημα κοστολόγησης των προσφορών τους. Κάθε προσφορά πελάτη ήταν μια μοναδική συλλογή πακέτων προϊόντων, κάθε πακέτο αποτελείται από διαφορετικά συστατικά του προϊόντος με ποικίλα μεγέθη, υλικά, ποσότητες και τιμές. Η παραγωγή ενός σύνθετου διαμορφωμένου προϊόντος, έπρεπε να είναι άμεση, μεταβλητή, με διαφορετικές εκπτώσεις που εφαρμόζονται εύκολα. Κάθε κοστολόγηση ήταν εντελώς μοναδική.

Λύση

Για να δημιουργήσουμε αυτήν την προσαρμοσμένη λύση Element, πραγματοποιήθηκε βαθιά ανάλυση των τιμών κόστους, παραγωγής και ειδικών τιμών και εκπτώσεων των πελατών. Πολλοί περίπλοκοι κανόνες αλγορίθμων έπρεπε να εφαρμοστούν στις κατηγορίες και τις μονάδες των προϊόντων. Ουσιαστικά σχεδιάστηκε, ένα εξελιγμένο λογισμικό υπολογισμού και κατασκευάστηκε για να ικανοποιεί όλες τις πολύπλοκες απαιτήσεις.

Αυτή η λύση ήταν επίσης ευέλικτη και επεκτάσιμη επιτρέποντας την ευκολία προσθήκης ή αλλαγής νέων προϊόντων και τιμοκαταλόγων η οποία επίσης ακολουθούσε αλλαγές / διακυμάνσεις στην τιμολόγηση.

Οφέλη

Αυτή η προσαρμοσμένη λύση έχει ασυναγώνιστες δυνατότητες να παράγει στιγμιαίες, ακριβείς, μοναδικές οικονομικές προτάσεις για κάθε πελάτη. Με περισσότερες προσφορές να έχουν παραχθεί, έχουν αναλογικά επιτευχθεί και περισσότερες επεξεργασίες παραγγελιών.

Αυτή η λύση έχει εξοπλίσει την ομάδα πωλήσεων με ακριβείς πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, οι οποίες τους επιτρέπουν να είναι πιο ανταγωνιστικοί και πιο αποτελεσματικοί στη ροή εργασίας τους, καθώς η διαδικασία έγκρισης βελτιώθηκε.

Η προσαρμοσμένη λύση Element, βελτίωσε τις συνεργασίες και παρατηρήθηκε επίσης η ταχύτητα λήψης αποφάσεων που συνέβαλαν συνολικά στην επιχειρηματική απόδοση και ανάπτυξη.

Χρονοδιάγραμμα

Image

Είπαν για εμάς

Ως ηγέτιδα εταιρεία στην Ιβηρική, χρειαζόμαστε ένα λογισμικό υψηλής απόδοσης που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της δουλειάς μας. 

Τα προϊόντα πυροπροστασίας κτηρίων που παράγουμε είναι μοναδικά για κάθε πελάτη μας ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις του.

Το Element έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου!

Έχετε κάποιο Project;